קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גלילי אוכמניות

גלילי אוכמניות
גלילי אוכמניות הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם קליפת לימון, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: גלילי פאי אוכמניות, גלגלי רוח, ו גלגלי שיניים.

הוראות

1
בסיר, מחממים חלב וחמאה עד 110°-115°. בקערה גדולה, להמיס שמרים בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את הסוכר, מלח, ביצה 2 כוסות קמח; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1-1 / 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
מגלגלים כל אחד לתוך 14-in. אקס-8-אין. מלבן; מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מערבבים סוכר, קינמון וקליפת לימון; מפזרים על בצק כדי בתוך 1/2 בקצוות. למעלה עם אוכמניות; לחץ לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
להפשיל, בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חתוך כל אחד ל-12 פרוסות.
10
מקום, לקצץ בצד למטה, בשני משומן 13-in. אקס-9-אין. מחבתות אפייה. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1-1 / 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
אופים ב 375° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל. עבור זיגוג, לשלב סוכר, וניל מספיק מים כדי להשיג עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
טפטוף על לחמניות חמות. מגניב מחבתות על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי