גלילי אוכמניות
גלילי אוכמניות הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם קליפת לימון, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: גלילי פאי אוכמניות, גלגלי רוח, ו גלגלי שיניים.
הוראות
בסיר, מחממים חלב וחמאה עד 110°-115°. בקערה גדולה, להמיס שמרים בתערובת חלב חם.
מוסיף את הסוכר, מלח, ביצה 2 כוסות קמח; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1-1 / 4 שעות.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח; לחלק לשניים.
מגלגלים כל אחד לתוך 14-in. אקס-8-אין. מלבן; מברשת עם חמאה מומסת.
מערבבים סוכר, קינמון וקליפת לימון; מפזרים על בצק כדי בתוך 1/2 בקצוות. למעלה עם אוכמניות; לחץ לתוך הבצק.
להפשיל, בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפר לאטום.
מקום, לקצץ בצד למטה, בשני משומן 13-in. אקס-9-אין. מחבתות אפייה. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1-1 / 4 שעות.
אופים ב 375° במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל. עבור זיגוג, לשלב סוכר, וניל מספיק מים כדי להשיג עקביות הרצוי.
טפטוף על לחמניות חמות. מגניב מחבתות על מדפים תיל.