גלילי מקרר בטטה של קייט
גלילי מקרר בטטה של קייט הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מקרר לחמניות בטטה, לחמניות מקרר תפוחי אדמה, ו לחמניות מקרר תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים 3/4 כוס חמאה וחלב בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה רק מתחת לנקודת הרתיחה.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר ו 2 כפיות מלח, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום, והנח בצד להתקרר.
שלב שמרים, 1 כפית סוכר, ו 1/2 כוס מים חמים; לתת לעמוד 5 דקות או עד התערובת הופכת מקציפה.
לנצח ביצים, תפוחי אדמה, ונשאר 1/2 כפית מלח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה מעורבב היטב; לנצח במים קרים 1/2 כוס.
מערבבים יחד את תערובת חלב מקורר, תערובת ביצה, ותערובת שמרים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח, ולהמשיך להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי. (ייתכן שיהיה עליך להכות את שאר הקמח עם כף עץ.) מערבבים 3 1/2 כדי 4 יותר קמח כוסות או מספיק כדי ליצור בצק רך, מגרד את הצדדים של קערה מספר פעמים. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מניחים בצק בקערה משומנת קלות; מכסים ומקררים במשך 8 שעות.
גריז קל 15 - x 10-x 1-inch מחבת ג ' לירול.
הסר בצק מהמקרר, ולהכות למטה. מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חלק לעובי 3/8 - עד 1/2 אינץ'; חותכים עם חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', ומניחים על המחבת המוכנה, עם לחמניות רק בקושי נוגע ללב.
לחמניות מברשת עם 3 כפות חמאה מומסת; לקפל כל גליל במחצית, לחיצה בעדינות במרכז לאטום. לכסות באופן רופף, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 עד 40 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 400 במשך 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב.