קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

גלילי מקרר בטטה של קייט

גלילי מקרר בטטה של קייט
גלילי מקרר בטטה של קייט הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מקרר לחמניות בטטה, לחמניות מקרר תפוחי אדמה, ו לחמניות מקרר תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים 3/4 כוס חמאה וחלב בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה רק מתחת לנקודת הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 3/4 כוס סוכר ו 2 כפיות מלח, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
הסר מהחום, והנח בצד להתקרר.
4
שלב שמרים, 1 כפית סוכר, ו 1/2 כוס מים חמים; לתת לעמוד 5 דקות או עד התערובת הופכת מקציפה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
לנצח ביצים, תפוחי אדמה, ונשאר 1/2 כפית מלח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה מעורבב היטב; לנצח במים קרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מערבבים יחד את תערובת חלב מקורר, תערובת ביצה, ותערובת שמרים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח, ולהמשיך להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי. (ייתכן שיהיה עליך להכות את שאר הקמח עם כף עץ.) מערבבים 3 1/2 כדי 4 יותר קמח כוסות או מספיק כדי ליצור בצק רך, מגרד את הצדדים של קערה מספר פעמים. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים בצק בקערה משומנת קלות; מכסים ומקררים במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
גריז קל 15 - x 10-x 1-inch מחבת ג ' לירול.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר בצק מהמקרר, ולהכות למטה. מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חלק לעובי 3/8 - עד 1/2 אינץ'; חותכים עם חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', ומניחים על המחבת המוכנה, עם לחמניות רק בקושי נוגע ללב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לחמניות מברשת עם 3 כפות חמאה מומסת; לקפל כל גליל במחצית, לחיצה בעדינות במרכז לאטום. לכסות באופן רופף, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 עד 40 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
אופים ב 400 במשך 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®