קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

גלילי מקרר בטטה של קייט

גלילי מקרר בטטה של קייט
גלילי מקרר בטטה של קייט הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 115 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מקרר לחמניות בטטה, לחמניות מקרר תפוחי אדמה, ו לחמניות מקרר תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים 3/4 כוס חמאה וחלב בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה רק מתחת לנקודת הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים 3/4 כוס סוכר ו 2 כפיות מלח, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום, והנח בצד להתקרר.
4
שלב שמרים, 1 כפית סוכר, ו 1/2 כוס מים חמים; לתת לעמוד 5 דקות או עד התערובת הופכת מקציפה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
לנצח ביצים, תפוחי אדמה, ונשאר 1/2 כפית מלח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה מעורבב היטב; לנצח במים קרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מערבבים יחד את תערובת חלב מקורר, תערובת ביצה, ותערובת שמרים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח, ולהמשיך להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי. (ייתכן שיהיה עליך להכות את שאר הקמח עם כף עץ.) מערבבים 3 1/2 כדי 4 יותר קמח כוסות או מספיק כדי ליצור בצק רך, מגרד את הצדדים של קערה מספר פעמים. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים בצק בקערה משומנת קלות; מכסים ומקררים במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
גריז קל 15 - x 10-x 1-inch מחבת ג ' לירול.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר בצק מהמקרר, ולהכות למטה. מחלקים את הבצק לשניים, ומגלגלים כל חלק לעובי 3/8 - עד 1/2 אינץ'; חותכים עם חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', ומניחים על המחבת המוכנה, עם לחמניות רק בקושי נוגע ללב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
לחמניות מברשת עם 3 כפות חמאה מומסת; לקפל כל גליל במחצית, לחיצה בעדינות במרכז לאטום. לכסות באופן רופף, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 עד 40 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
אופים ב 400 במשך 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)