גלילי פרמזן חצילים עם Chard שוויצרי ונענע טרי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. גשו לסופר וקנו מוצרלה עמוסה במים, רוטב עגבניות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: גלילי פרמזן חצילים עם Chard שוויצרי ונענע טרי, לחמניות מנגולד שוויצרי, ו גבינת פרמזן בשוויץ.
הוראות
1
מכסים את החלק התחתון ואת הצדדים של כל אחד 2 גדולתושבים עם שכבה 1 של פרוסות חצילים;מפזרים בנדיבות עם מלח גס.המשך פרוסות חצילים שכבות בכל אחדצבע, מפזרים כל שכבה עם coarsesalt, עד כל פרוסות חצילים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
אורזו או פסטה בצורת אורז
2
מקום מסננת מעל קערה גדולה; תן לעמוד לפחות 30 דקות עד 1 שעה. Rinseeggplant פרוסות כדי להסיר עודף מלח; דריםיש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תנוחת מתלה תנור 5 עד 6 אינץ ' ממקור מחום ומטגן מחממים. קו 3 סדינים אפייה largerimmed עם parchmentpaper. מסדרים פרוסות חצילים ב singlelayer על גיליונות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת bothsides של פרוסות חצילים עם שמן זית. גיליון Broil1 בכל פעם עד חצילים פרוסות aretender ומתחיל חום, מתבונןחתיכות והסרת פרוסות חצילים כנדרש אם בישול מהר מדי, 3 עד 4 זעירות בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
5
הסר תבנית אפייה מavenand חציל מגניב בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מוסיפים לנשר לסיר ומרתיחים רק עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
מסננים; לשטוף עם coldwater. לסחוט צ 'ארד יבש מאוד, ואז צ' ופקוארסלי. לסחוט צ ' ארד יבש שוב בין מגבות נייר.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מורחים חצי רוטב עגבניות אפילובחלק התחתון של המנה. מחלקים chard-ricottafilling בין פרוסות חצילים, הצבת about1 כף ערמה מילוי במרכז each. החל מ 1 קצה קצר של כל אחד, looselyroll פרוסות חצילים, מצרף מילוי.סדר לחמניות, צד התפר למטה, על גבי צלחת אפיית רוטב. הכפית שנותרה עם רוטב עגבניות.