גלילי שוקולד-דובדבן
שוקולד דובדבן Pinwheels הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-54 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. אם יש לך דובדבנים maraschino, וניל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שבשבת חמוציות דובדבן, גלילי עוגת ריבס דובדבנים, ו כתום-דובדבן-גלגלונים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. הכה בקמח, אבקת אפייה ומלח עד מעורבב היטב.
מניחים חצי בצק בקערה בינונית אחרת.
מקציפים תמצית שקדים, דובדבנים וצבע מזון לחצי בצק. מחלקים בצק דובדבן לשניים. לעטוף כל חצי בצק דובדבן בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד המשרד.
מקציפים וניל, חלב וקקאו לבצק רגיל שנותר. מחלקים בצק שוקולד לשניים. לעטוף כל חצי בצק שוקולד בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד המשרד.
מניחים חלק אחד של בצק שוקולד בין 2 גיליונות של נייר שעווה; רול לתוך מלבן 10x7 אינץ'. חזור עם חלק אחד של בצק דובדבן. מקררים את שניהם כ -30 דקות או עד המשרד. לקלף גיליונות העליון של נייר שעווה משני הענפים. הפוך את הבצק דובדבן לבצק שוקולד; גלגל ענפים יחד, החל מהצד הארוך, לתוך בול עץ. לעטוף בניילון נצמד; לקרר 2 שעות. חזור עם שאר חלקי הבצק.
חותכים גלילי בצק לפרוסות 1/4 אינץ ' עם סכין חדה. על גיליון עוגיות ungreased, במקום פרוסות 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 8 עד 11 דקות או משטח נראה משעמם.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט.