גלילי שמרים חמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות שמרים חם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 42 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מים, סוכר, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גלילי שמרים, אין גלילי שמרים מתוקים, ו גלילי שמרים קלאסיים.
הוראות
יוצקים את המים הרותחים על פירה מיידי ולהניח בצד. לחלוב את החלב בשמן ו 1/2 כוס הסוכר.
מוסיפים את 1/2 כוס מים חמים מאוד ואת כפית הסוכר לשמרים ומניחים בצד.
מוסיפים את תפוחי האדמה לתערובת החלב. התחל להוסיף את הקמח, ואז ביצים, אחד בכל פעם, מכות עם מערבל או ווים בצק.
מוסיפים תערובת שמרים וכל אבל 1 כוס של הקמח והמלח הנותרים.
השתמש בגביע שמור 1 של קמח ללוש. ללוש את הבצק במשך כ 5 דקות על לוח מקומח.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת, כדי להיות בטוח לשמן את החלק העליון של הבצק גם. מכסים את הבצק בניילון נצמד ואז עם חתיכת נייר כפולה. לקרר או לתת לעלות פעם אחת ולהפוך לחמניות. אם נעשה בלילה ללוש בצק לפני השינה.
לאחר הבצק עלה פעם אחת, אגרוף למטה וצורה לתוך כ 3 1/2 תריסר לחמניות.
מניחים לחמניות בתבנית אפייה משומנת קלות ואופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 15 עד 20 דקות.