גלילי שמרים למקרר של ג'ין
גלילי השמרים במקרר של ג'ין עשויים להיות רק הלחם שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 128 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמרים, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. נסו גלילי שמרים למקרר, לחמניות מקרר, ו שלושה-In-One מקרר לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, חם 1 כוס חלב על חום גבוה עד בועות קטנות מופיעות בקצוות.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, סוכר ומלח.
הסר מהחום; קר לפושר (110).
לרכך שמרים במים חמים 1/4 כוס (11
בקערה, לשלב תערובת חלב ושמרים.
הוסף 2 ביצים וקצב כדי להתמזג.
מוסיפים 2 כוסות קמח. מקציפים במהירות נמוכה כדי להרטיב. לאחר מכן הכה במהירות גבוהה עד שהבצק נמתח, 6 עד 10 דקות.
על מהירות נמוכה (או עם כפית), לערבב 1 1/2 כוסות קמח עד מעורבב היטב. ואז בהדרגה לערבב כמה שיותר מהקמח 1/2 כוס הנותרים כמו הבצק יספוג. הבצק עדיין צריך להיות רך ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 4 שעות או עד 48 שעות.
אגרוף בצק למטה ולחלק לשניים. מכסים חצי מהבצק תוך כדי עיצוב השארית.
מחבתות מאפין חמאה (עם 2 1/2-in.- כוסות רחבות). כדי להפוך את לחמניות קלוברליף, לצבוט ולעצב את הבצק לכדורים בעובי 1 אינץ'. זרוק 3 כדורים לתוך כל כוס. מכסים בקלילות בניילון נצמד.
בואו לחמניות לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל, 30 עד 45 דקות. עם מזלג, לנצח את הביצה שנותרה להתמזג עם 1 כף חלב.
מברשת לחמניות עם תערובת ביצה ומפזרים זרעי שומשום.
אופים לחמניות ב 400 תנור עד הזהב, 8 עד 10 דקות.