קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גלילי שמרים למקרר של ג'ין

גלילי שמרים למקרר של ג'ין
גלילי השמרים במקרר של ג'ין עשויים להיות רק הלחם שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 128 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך שמרים, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. נסו גלילי שמרים למקרר, לחמניות מקרר, ו שלושה-In-One מקרר לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, חם 1 כוס חלב על חום גבוה עד בועות קטנות מופיעות בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום; קר לפושר (110).
4
לרכך שמרים במים חמים 1/4 כוס (11
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
בערך 5 דקות.
6
בקערה, לשלב תערובת חלב ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף 2 ביצים וקצב כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מוסיפים 2 כוסות קמח. מקציפים במהירות נמוכה כדי להרטיב. לאחר מכן הכה במהירות גבוהה עד שהבצק נמתח, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
על מהירות נמוכה (או עם כפית), לערבב 1 1/2 כוסות קמח עד מעורבב היטב. ואז בהדרגה לערבב כמה שיותר מהקמח 1/2 כוס הנותרים כמו הבצק יספוג. הבצק עדיין צריך להיות רך ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות 4 שעות או עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
אגרוף בצק למטה ולחלק לשניים. מכסים חצי מהבצק תוך כדי עיצוב השארית.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
11
מחבתות מאפין חמאה (עם 2 1/2-in.- כוסות רחבות). כדי להפוך את לחמניות קלוברליף, לצבוט ולעצב את הבצק לכדורים בעובי 1 אינץ'. זרוק 3 כדורים לתוך כל כוס. מכסים בקלילות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
בואו לחמניות לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל, 30 עד 45 דקות. עם מזלג, לנצח את הביצה שנותרה להתמזג עם 1 כף חלב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מברשת לחמניות עם תערובת ביצה ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
14
אופים לחמניות ב 400 תנור עד הזהב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מגישים חם או קר.