קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

גספצ'ו

גספצ'ו
Gazpacho הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלפפונים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הליבה עגבניות לטבול לתוך מים רותחים במשך כ 10 שניות כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
מניחים את העגבניות במי קרח להתקרר, ואז להחליק מעורם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עגבנייהעגבנייה
3
חותכים את העגבניות ב 1/2 לרוחב ולסחוט את המיץ והזרעים לתוך מסננת על קערה. שמור את המיץ וזרוק את הזרעים. מחית 1/2 של העגבניות במעבד מזון או בלנדר. קוצצים בגסות את שאר העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מערבבים את מחית עגבניות קצוצות בקערה ומוסיפים את המיץ השמור. מערבבים את המלפפונים, בצל אדום, פלפל, שמן, חומץ, שום, פלפלים חלפיניו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צ ' יל לפחות 1 שעה לפני ההגשה. מחלקים gazpacho בין 6 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפלפלפל
מלפפוןמלפפון
בצל אדוםבצל אדום
גספצ ' וגספצ ' ו
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
שוםשום
מיץמיץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים את עשבי תיבול טריים על הקערות לקישוט, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה