Gazpacho הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלפפונים, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הליבה עגבניות לטבול לתוך מים רותחים במשך כ 10 שניות כדי לשחרר את העור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
מניחים את העגבניות במי קרח להתקרר, ואז להחליק מעורם.
מרכיבים שתצטרך
מים
עגבנייה
3
חותכים את העגבניות ב 1/2 לרוחב ולסחוט את המיץ והזרעים לתוך מסננת על קערה. שמור את המיץ וזרוק את הזרעים. מחית 1/2 של העגבניות במעבד מזון או בלנדר. קוצצים בגסות את שאר העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מיץ
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מסננת
בלנדר
קערה
4
מערבבים את מחית עגבניות קצוצות בקערה ומוסיפים את המיץ השמור. מערבבים את המלפפונים, בצל אדום, פלפל, שמן, חומץ, שום, פלפלים חלפיניו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צ ' יל לפחות 1 שעה לפני ההגשה. מחלקים gazpacho בין 6 קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
מלח ופלפל
פלפל
מלפפון
בצל אדום
גספצ ' ו
עגבנייה
חומץ
שום
מיץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מפזרים את עשבי תיבול טריים על הקערות לקישוט, אם תרצה בכך.