גספצ'ו
Gazpacho הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 222 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, סוכר, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטחון את השום, לחתוך את הבצל לפרוסות, וקוביות את העגבניות, סלרי, מלפפון וקישואים. לזרוק את כל השום, כל הבצל, חצי מהירקות חתוכים לקוביות הנותרים ואת השמן לתוך קערה של מעבד מזון או, אם אתה רוצה, בלנדר.
להתיז בחומץ ולהוסיף את הסוכר, רוטב חם, מלח ופלפל. לבסוף לשפוך 2 כוסות של מיץ עגבניות להתמזג היטב. בעיקרון יהיה לך בסיס עגבניות עם קונפטי יפה של ירקות.
יוצקים את תערובת מעורבב לתוך קערה גדולה ולהוסיף במחצית השנייה של ירקות חתוכים לקוביות. מערבבים אותו יחד. לאחר מכן מוסיפים את 2 כוסות מיץ עגבניות הנותרים. תן לו לטעום ולוודא התיבול נכון. התאם לפי הצורך. מקררים לשעה אם אפשר.
גריל או לטגן את השרימפס עד אטום. תניח בצד.
מצקת את המרק לתוך קערות, מוסיפים את שרימפס בגריל ומקשטים עם פרוסות אבוקדו, ביצה עלי כוסברה.