גספצ'ו אבטיח
אבטיח Gazpacho עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 531 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם לחם כריך, אבטיח, חומץ יין אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו אבטיח Gazpacho, אבטיח Gazpacho, ו אבטיח Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
זרע 1 כוס אבטיח נתחים לחתוך לקוביות קטנות. פירה נשאר אבטיח בבלנדר (בקבוצות במידת הצורך).
יוצקים פירה דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על מוצקים, להשליך זרעים.
להחזיר מיץ לבלנדר ולהתמזג יחד עם קרח, שקדים ושום (בקבוצות במידת הצורך) עד חלקה.
מוסיפים לחם, חומץ, מלח ופלפל לטעם ולמזג, מוסיפים שמן בזרם איטי, עד חלקה.