גספצ'ו אבטיח של ג'וליה
גספצ'ו אבטיח של ג'וליה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. . גשו לסופר וקנו מיץ אננס, ג'ינג'ר, פלפל חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אבטיח גספצ'ו , אבטיח גספצ'ו , ו אבטיח גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 20 חתיכות קטנות של אבטיח לקישוט. עבודה בקבוצות, למקם את האבטיח שנותר, המלפפונים, פלפלים אדומים, בצל, פלפל חלפיניו, מיץ לימון, שמן זית, 3 כפות של מנטה טרי, זנגביל, דבש, ומיץ אננס לתוך בלנדר, להתמזג במשך כ 30 שניות לכל אצווה. התערובת צריכה להיות מעורבב היטב אבל לשמור על מרקם כלשהו.
יוצקים לתוך קנקן גדול או קערה, ומקררים 1 שעה.
מגישים בקערות, ומקשטים כל קערה עם כמה גושים של האבטיח המשיך 2 עלי נענע קטנים.