גספצ'ו אנדלוסי קלאסי
גספצ'ו אנדלוסי קלאסי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מקשטים ופלפלים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: גספצ'ו אנדלוסי, גספצ'ו אנדלוסי, ו גספצ'ו בסגנון אנדלוסי.
הוראות
משרים לחם ב 1/2 כוס מים 1 דקה, ולאחר מכן לסחוט יבש, השלכת מים השרייה.
מחית שום למשחה עם מלח באמצעות מרגמה ועלי (או בשר טחון ומחית עם סכין גדולה). תערובת שום להדביק, לחם, 2 כפות חומץ, סוכר, כמון, וחצי עגבניות במעבד מזון עד עגבניות קצוץ דק מאוד.
מוסיפים עגבניות שנותרו עם מנוע פועל, כאשר קצוץ דק מאוד, בהדרגה להוסיף שמן בזרם איטי, מיזוג עד חלקה ככל האפשר, על 1 דקה.
מרק כוח דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה חזקה על מוצקים. להשליך מוצקים.
להעביר מיכל זכוכית וצינה, מכוסה, עד קר, על 3 שעות. מתבלים במלח וחומץ לפני ההגשה.
* גספצ ' ו יכול להיות מקורר עד 2 ימים.