גראטן נבט בריסל
גראטן נבט בריסל הוא תוספת המגישה 10. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, חמאה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גראטן נבט בריסל, גראטן נבט בריסל, ו גראטן נבט בריסל.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את נבטי הבריסל, החמאה, המלח והפלפל; לזרוק לציפוי.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שנבטי בריסל רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים בצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה חלב ושמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה פלפל ואגוז מוסקט; יוצקים מעל נבטי בריסל.
אופים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד לחימום והגבינות נמסות.