גראנדס! לחם טאקו קוף
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה מעולה. מתכונים דומים: גראנדס! לחם טאקו קוף, לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, ו גראנדס! טאקו נמס ® .
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9x5 אינץ כיכר פאן עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר ותיבול טאקו לערבב 5 עד 7 דקות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל ביסודיות. להפריד כל פחית בצק לתוך 8 ביסקוויטים; לחתוך כל אחד לרבעים. בקערה גדולה, לזרוק חתיכות ביסקוויט עם בשר מבושל וגבינה.
אופים 35 דקות או עד חום זהוב כהה. מגניב 5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק אבוקדו, עגבניות, בצל, כוסברה, מיץ ליים, מלח ופלפל.
מניחים חסה על צלחת הגשה. הפוך לחם לצלחת מעל חסה. למעלה עם שמנת חמוצה ותערובת אבוקדו עגבניות.