קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרגרי גבינה עם ראגו מורל

גרגרי גבינה עם ראגו מורל
אם יש לכם חמאה, מים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. וזה לא כזה אדיר. נסו ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל, עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את RAGOUT: בקערה חסינת חום גדולה, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, על 25 דקות. לשפשף אותם כדי להסיר כל חצץ, ואז להרים אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד נוזל השריית במשך 5 דקות כך חצץ נופל לתחתית.
3
יוצקים את הנוזל, משאירים כל חצץ מאחור, ושמורה.
4
בסיר בינוני, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים בצפיפות את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מסננים את כל אבל 1 כפית של שומן בייקון ולהוסיף 1 כף החמאה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
8
מוסיפים את morels ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פטריות מורלפטריות מורל
9
מוסיף את morel שמורות השריית נוזל, לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד morels הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
10
בינתיים, בקערה קטנה, למזג את הקמח עם הנותרים 1 כף חמאה לעשות משחה. לחשוף את הסיר ולהוסיף את הדבק, ערבוב, עד מעורבב. מבשלים את רגאוט על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, על 4 דקות. מערבבים ב 2/3 של בצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הפוך את גריסים: בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את גריסים 1/2 כפית מלח, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
(צינור גדול)(צינור גדול)
14
לטאטא את הגריסים ולכסות. מבשלים מעל חום נמוך, לטאטא לעתים קרובות נמרצות, עד גריסים עבים, שמנת ומכרז אבל עדיין לעיס מעט, על 1 שעה. מערבבים את החלב והחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
16
מגישים את הדגנים בקערות בודדות, כפית את הסמרטוט על גבי ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ הנותרים ואת בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 2 ימים. מחממים את ראגו מורל ומתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
18
המלצת יין: זה ראגו ארצי עם גריסים שמנת דורש אדום בעצימותלעצור את העושר כפול barreled. ללכת על ברברסקו מאיטליה, כגון 1995 Prunotto או 1993 Vietti.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
19
הערות: טרי אבן הקרקע גריסים ניתן להזמין דרך Hoppin ' ג ' ון(800-828-4412).
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר

מרכיבים

3פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת במיוחד חדה1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת במיוחד חדה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שן שום, טחוןשן שום, טחון1גדולכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורך חצייה דק פרוסכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורך חצייה דק פרוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות מורלים יבשיםכוסות מורלים יבשים6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבן-קרקע, גריסים מחיטה מלאה (ראה הערה)אבן-קרקע, גריסים מחיטה מלאה (ראה הערה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
תירגע, ריזלינג.
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.