אם יש לכם חמאה, מים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. וזה לא כזה אדיר. נסו ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל, עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את RAGOUT: בקערה חסינת חום גדולה, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, על 25 דקות. לשפשף אותם כדי להסיר כל חצץ, ואז להרים אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד נוזל השריית במשך 5 דקות כך חצץ נופל לתחתית.
3
יוצקים את הנוזל, משאירים כל חצץ מאחור, ושמורה.
4
בסיר בינוני, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים בצפיפות את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מסננים את כל אבל 1 כפית של שומן בייקון ולהוסיף 1 כף החמאה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
8
מוסיפים את morels ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
פטריות מורל
9
מוסיף את morel שמורות השריית נוזל, לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד morels הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
10
בינתיים, בקערה קטנה, למזג את הקמח עם הנותרים 1 כף חמאה לעשות משחה. לחשוף את הסיר ולהוסיף את הדבק, ערבוב, עד מעורבב. מבשלים את רגאוט על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, על 4 דקות. מערבבים ב 2/3 של בצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הפוך את גריסים: בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את גריסים 1/2 כפית מלח, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
(צינור גדול)
14
לטאטא את הגריסים ולכסות. מבשלים מעל חום נמוך, לטאטא לעתים קרובות נמרצות, עד גריסים עבים, שמנת ומכרז אבל עדיין לעיס מעט, על 1 שעה. מערבבים את החלב והחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 אונקיות צ'דר מגורר
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
16
מגישים את הדגנים בקערות בודדות, כפית את הסמרטוט על גבי ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ הנותרים ואת בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 2 ימים. מחממים את ראגו מורל ומתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
18
המלצת יין: זה ראגו ארצי עם גריסים שמנת דורש אדום בעצימותלעצור את העושר כפול barreled. ללכת על ברברסקו מאיטליה, כגון 1995 Prunotto או 1993 Vietti.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
19
הערות: טרי אבן הקרקע גריסים ניתן להזמין דרך Hoppin ' ג ' ון(800-828-4412).
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.