גרגרי גבינה שום קנטאקי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . אם יש לכם חמאה, מים, גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גרגרי גבינה שום, גרגרי גבינה שום, ו שום-גבינה גריסים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
מקציפים חלב, ביצה, אבקת שום ורוטב פלפל חריף בקערה.
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר; מבשלים ומערבבים גריסים במים רותחים עד מעובה, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף חמאה על 1/2 של גבינת צ ' דר. מערבבים תערובת ביצה לתוך שיבולת שועל ושופכים שיבולת שועל לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים גבינת צ ' דר שנותרה על גריסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת שיבולת שועל נקבעים, על 1 שעה. אפשר גריסים להתקרר 20 עד 30 דקות לפני ההגשה. גריסים צריכים להיות כמו לחם תירס.