גרגרי פטל טריים
גרגירי פטל טריים יכולים להיות רק ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני וידידותי לפודמפה מתכון שחיפשת. זה מנות ראשונות יש 275 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אהוב על 84 אוכלים וטבחים. מתכון זה מרשת המזון דורש חלמונים, תמצית ונילן, יין מרסלה וחצי ליטר פטל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה לא כל כך עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם גרגרי שעועית לימה טריים, דגי ים תיכוניים, ו תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הברוילר לפחות 15 דקות, כשהמתלה במרחק של כ -5 סנטימטרים מהאש.
להכנת הסביון מקציפים יחד את החלמונים והסוכר בקערה חסינת חום המונחת מעל תבנית מים רותחים (לא רותחים) עד שהם סמיכים וקרמיים, כ -4 עד 5 דקות.
מקציפים כמעט כל הזמן, מגרדים את תערובת הביצים מתחתית הקערה. מקציפים לאט את יין המרסלה וממשיכים להקציף מעל המים הרותחים כ -5 דקות נוספות, עד שהתערובת סמיכה וחלקה, כמו קצפת רכה. עליו לרשום כ -150 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מקציפים פנימה את הווניל, מסירים מהאש ומניחים בצד.
מניחים שכבה אחת צמודה של פטל בכלי גראטן רדודים בגודל 6 (6 עד 7 אינץ'). (כל אחת מהמנות שלי מכילה כחצי ליטר פטל.) כף מספיק סביון מעל הפטל כדי לכסות אותם.
מפזרים כל אחד מהם קלות עם סוכר מגורען. מסדרים את הכלים על 2 תבניות גיליון ומניחים אותםמחבת אחת בכל פעםמתחת לפטם למשך 2 עד 3 דקות, או עד שצמרות הגרטינים משחימים קלות. צפו בהם בזהירות; הם נשרפים ממש מהר!