גרגרי תירס טריים עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גרגרי תירס טריים עם שרימפס. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 69 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאת פקאן צלויה, גרעיני תירס, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו שרימפס עם גרגרי תירס טריים, תירס טרי וגריסת גבינת עיזים, ו גרגירי גבינת עיזים עם תירס טרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, להרתיח את התירס מגורר ומיצים עם 1/4 כוס חלב על חום מתון, ערבוב, עד עבה, 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומקפלים בחמאת הפקאן; שומרים על חום.
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיף את הבצל, אפונה הצמד ותירס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד שהם רק מתחילים להתכרבל, על 3 דקות.
מוסיפים את הבירה ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס מבושלים דרך ואת הנוזל מופחת מעט, על 3 דקות. מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה.
לטאטא קצת חלב לתוך גרגרי אז זה העקביות של פולנטה; חום עד חם. כפית את שיבולת השועל לתוך קערות רדודות, העליון עם שרימפס מטוגנים ומגישים בבת אחת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות את המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי