גרטיני שזיף ודבש סביון
שזיף ודבש סבאיון גראטין יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך חלמונים, דבש, מוסקטו ד ' אסטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, רוזמרין-ודבש-תאנים עלומות עם סיד סבאיון, ו לחמניות שזיף דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. במחבת גדולה, להמיס את החמאה עם 2 כפות של הדבש על חום גבוה בינוני עד קצף.
מוסיפים את השזיפים ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהתרכך והדבש התעבה מעט, כ 6 דקות. לגרד את השזיפים והמיצים שלהם על צלחת.
בקערה בינונית חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים, לטאטא את חלמוני הביצה, מוסקטו ואת הנותרים 1/4 כוס דבש עד התערובת היא עבה וחיוורת צהוב, על 8 דקות.
להסיר מן החום לטאטא את sabayon עד מקורר מעט, על 1 דקה.
גרדו את הסביאון לארבע מנות 8 אונקיות גראטן. למעלה עם השזיפים והמיצים שלהם.
מעבירים לתבנית אפייה. מטגנים 3 אינץ ' מהחום במשך כ 1 דקה, עד sabayon הוא זהב, ומגישים.