גרטן תפוחי אדמה סתיו
את המתכון גראטן תפוחי אדמה סתיו ניתן להכין בכ-40 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 453 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.21 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש תפוחי אדמה לתינוקות, פרמזן, טימין ושמנת כבדה. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 38% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גראטן ירקות שורש סתיו , גרטן דאופינוי (גראטן תפוחי אדמה) וגרטן דאופינוס (גראטן תפוחי אדמה) .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
חצו את תפוחי האדמה וזורקים אותם לתבנית אפייה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, שמים בסיר קטן את השמנת, החמאה, עשבי התיבול והשום ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים כ-5 דקות, כדי להחדיר את הקרם בטעם. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את תערובת השמנת החמה דרך מסננת על תפוחי האדמה, (השליכו את עשבי התיבול והשום), אם אין מספיק שמנת לעלות 3/4 מהדרך לתפוחי האדמה אז יוצקים מעט שמנת נוספת מעל כדי להשלים את ההבדל.
מפזרים את הפרמזן בצורה אחידה מלמעלה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד שתפוחי האדמה מבושלים והחלק העליון מתחיל להשחים. מכסים ושומרים חם עד להגשה.