גריל מעורב ים תיכוני
גריל מעורב ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 534 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.88 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצילים, עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גריל מעורב איטלקי, מקסיקני מעורב גריל, ו גריל מעורב ללא בשר.
הוראות
מחממים גריל לגובה בינוני.
מערבבים בקערה את היוגורט, השום, הפטרוזיליה והאורגנו. בקערה נפרדת זורקים את העוף עם 1/4 כוס מתערובת היוגורט, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים את שמן הזית לתערובת היוגורט שנותרה ומניחים בצד.
מברישים את דפנות החציל החתוכות בשמן זית ומפזרים מלח ופפריקה מעושנת.
מברישים את הלחם בשמן זית.
מברישים את סורגי הגריל בשמן זית. צולים את העוף, הופכים פעם אחת, עד שהוא מבושל ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות פרנהייט, 15 עד 20 דקות. בינתיים צולים את החציל, בצד העור כלפי מטה, עד לריכוך, כ -15 דקות; הופכים וממשיכים לבשל עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות. צולים את העגבניות והלחם, הופכים פעם אחת, עד שהם מסומנים, 2 עד 3 דקות.
מגישים את העוף, החציל, העגבניות והלחם עם רוטב היוגורט.
למנה: קלוריות 545; שומן 18 גרם (רווי 4 גרם); כולסטרול 98 מ ג; נתרן 795 מ ג; פחמימות 47 גרם; סיבים 6 גרם; חלבון 47 גרם