גריסי עגבניות אפויים
גריסי עגבניות אפויים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 482 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו גריסים בישול, מרק עוף, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו גריסי עגבניות חמים, גריסי עגבניות, ו עגבניות גבינה גריסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה מחבת ברזל יצוק 8 אינץ'.
מוסיפים את 2 כפות החמאה לסיר בינוני על אש בינונית. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את השאלוט והשום ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, ואז מוסיפים את מרק העוף, ומקציפים שמנת ומביאים לרתיחה.
לאחר רתיחה, מקציפים לאט ובהדרגה את הגריסים. המשיכו לערבב עד שהגריסים נעשים סמיכים, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות המיובשות ומערבבים עד לערבוב יסודי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את הגריסים למחבת המוכנה ומעליהם גבינת העיזים המתפוררת.
מוציאים את המחבת מהתנור ומניחים להתקרר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה. פורסים למשולשים ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
![# 95 יין הצופה למעלה 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר הזה, שיכול להשתמש במעט אווז; אז צפו יין עם יותר תפוח ופחות נענע; דברים פריכים. החבילה נקראת עקב וזה מימין לאנרכט, שממנו מגיע אחד השלישייה הגדולה של יינות הגוש.]()
# 95 יין הצופה למעלה 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר הזה, שיכול להשתמש במעט אווז; אז צפו יין עם יותר תפוח ופחות נענע; דברים פריכים. החבילה נקראת עקב וזה מימין לאנרכט, שממנו מגיע אחד השלישייה הגדולה של יינות הגוש.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.