גרנולה אגוז חמוציות תוצרת בית
גרנולה אגוזים חמוציות תוצרת בית יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שיבולת שועל מגולגל מיושן, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, s: גרנולה תוצרת בית, ו גרנולה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את זרעי דלעת וגרעינים חמניות על תבנית אפייה.
אופים במשך 8 עד 10 דקות עד קלוי קלוי קלות. להפריש להתקרר.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F. לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick. תניח בצד.
בסיר קטן, לשלב את סירופ מייפל, סוכר חום, מיץ חמוציות, וקינמון מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, השקדים, גרעיני דלעת, גרעיני חמניות ומלח.
יוצקים את תערובת המייפל על תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד בשילוב.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה מוכנה.
הסר את תבנית האפייה מהתנור. מערבבים את החמוציות ואופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות עד שהתערובת מתחילה להשחים. מגניב לגמרי. לאחסן אטום במיכל פלסטיק עד 1 שבוע.