גרנולה מאוית טרופית
גרנולה עם איות טרופיות יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. אם יש לך פתיתי כוסמין התגלגל, שמן צמחי, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו גרנולה מאוית טרופית, גרנולה פירות טרופיים, אגוזים וכוסיות, ו דייסת פירות יער עם גרנולה, תמרים ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את האיות, קוקוס, ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את הדבש, שמן, וניל בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
טפטוף מעל תערובת האיות ומערבבים עד האיות מצופה היטב ואין גושים.
מורחים את התערובת בשכבה דקה ואפילו על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
מעבירים את הגרנולה לקערה חסינת חום גדולה.
מוסיפים את המנגו ואת פפאיה או אננס ומערבבים לשלב.
תן לגרנולה להתקרר במשך 20 דקות. באמצעות הידיים, לשבור את הגרנולה לגושים קטנים, ואז לתת לו להתקרר לחלוטין. (זה יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.) לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.