קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

גרניטה שוקולד מריר כפול

גרניטה שוקולד מריר כפול
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קפה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוגיות שוקולד מריר כפולות, עוגת מוס שוקולד כהה כפולה, ו עוגיות שוקולד מריר כפולות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא קפה, סוכר, קקאו עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
להקציף וניל ושוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להעביר קערה וצינה עד קר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
העברת תערובת למיכל פלסטיק להקפיא, בקצרה ערבוב עם מזלג פעם בשעה, במשך כ 5 שעות. המשך להקפיא עד קפוא לחלוטין, על 3 שעות נוספות.
5
לשבור את granita עם מזלג לפני ההגשה.