גרניטה שוקולד מריר כפול
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, קפה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו עוגיות שוקולד מריר כפולות, עוגת מוס שוקולד כהה כפולה, ו עוגיות שוקולד מריר כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא קפה, סוכר, קקאו עד נמס וחלק.
להקציף וניל ושוקולד עד חלקה.
להעביר קערה וצינה עד קר, על 2 שעות.
העברת תערובת למיכל פלסטיק להקפיא, בקצרה ערבוב עם מזלג פעם בשעה, במשך כ 5 שעות. המשך להקפיא עד קפוא לחלוטין, על 3 שעות נוספות.
לשבור את granita עם מזלג לפני ההגשה.