קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל

דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל
דבש-קרמל אגסים עם פלאן כתום-וניל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם דבש, שמנת כבדה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלאן דלעת כתום מקורמל, פלאן וניל-כתום, ו אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את החלב עם השמנת, חצי גרידת התפוז, חצי שעועית וניל ו 2/3 כוס הסוכר ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן לחביצה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לטאטא בחלמונים וביצים שלמות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מעבירים את הפודינג לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
קל מעיל עשר 3-4 אונקיות ramekins עם שמן צמחי ולסדר אותם במחבת קלייה. מסננים את פודינג לתוך כוס גדולה מדידת כוס ויוצקים אותו לתוך ramekins, למלא אותם כשלושה רבעים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מעבירים את מחבת הקלייה לתנור ואופים במשך כשעה או עד שהפלאן מוגדר. בזהירות להסיר את ramekins מאמבט המים ולתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את הפלאן עד שמצונן היטב, בערך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בינתיים, בסיר גדול, לשלב את המים עם גרידת לימון ואת 2 כוסות הנותרים של סוכר, גרידת תפוזים שעועית וניל. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את האגסים ומכסים בצלחת חסינת חום או מכסה סיר שהוא מעט קטן יותר מהסיר, כדי לשמור על האגסים שקועים. מבשלים על חום נמוך בינוני עד האגסים הם רק רך וסכין מוכנס בחלק העבה ביותר יוצא בקלות, על 15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים למגש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
בואו אגסים וציד נוזלי מגניב בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מחלקים את החמאה והדבש בין 2 מחבת גדולה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מוזהב קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
12
מוסיפים חצי מהאגסים לכל מחבת, חותכים את הצד ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד להזהבה ומתחילים לקרמל, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הוסף 3/4 כוס של הנוזל הלא חוקי אגס שמורות לכל מחבת ומבשל על חום מתון, מפנה ושפוך את האגסים, עד הנוזל מפחית לסירופ עבה, כ 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים למגש. מערבבים 2 כפות של הנוזל הלא חוקי לתוך כל מחבת כדי לדלל את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
יוצקים את הרוטב על האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
הפעל סכין עם להב דק סביב flans כדי לשחרר אותם ולטבול את החלק התחתון של כל ramekin במים חמים. מעל כל פלאן עם צלחת קינוח היפוך; מחזיק את ramekin וצלחת יחד, לתת את המנה לנער טוב כדי unmold את פלאן. מסדרים 2 חצאי אגס לצד כל פלאן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
טפטוף את הפלאן ואגסים עם הסירופ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה-CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
יין עשוי מענבים מהכרמים שלנו בוויללבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. האף עם הערות רבות של פירות שחורים מתרכך על ידי ניחוחות פרחוניים כי הם נקטעו על ידי מגע של מינרלים מהקרקע, אשר intermingled עם וניל מגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק ארוך ומתמשך לאחר הטעם. עשה עם 100% Tempranillo.התאמה מושלמת עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורה של צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.