קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל

דבש-אגסים מקורמלים עם פלאן כתום-וניל
דבש-קרמל אגסים עם פלאן כתום-וניל נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם דבש, שמנת כבדה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלאן דלעת כתום מקורמל, פלאן וניל-כתום, ו אגסים עלומים עם רוטב יוגורט וניל-דבש.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את החלב עם השמנת, חצי גרידת התפוז, חצי שעועית וניל ו 2/3 כוס הסוכר ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גרידה כתומהגרידה כתומה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
תן לחביצה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לטאטא בחלמונים וביצים שלמות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מעבירים את הפודינג לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
קל מעיל עשר 3-4 אונקיות ramekins עם שמן צמחי ולסדר אותם במחבת קלייה. מסננים את פודינג לתוך כוס גדולה מדידת כוס ויוצקים אותו לתוך ramekins, למלא אותם כשלושה רבעים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הוסף מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי ramekins.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מעבירים את מחבת הקלייה לתנור ואופים במשך כשעה או עד שהפלאן מוגדר. בזהירות להסיר את ramekins מאמבט המים ולתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את הפלאן עד שמצונן היטב, בערך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
בינתיים, בסיר גדול, לשלב את המים עם גרידת לימון ואת 2 כוסות הנותרים של סוכר, גרידת תפוזים שעועית וניל. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את האגסים ומכסים בצלחת חסינת חום או מכסה סיר שהוא מעט קטן יותר מהסיר, כדי לשמור על האגסים שקועים. מבשלים על חום נמוך בינוני עד האגסים הם רק רך וסכין מוכנס בחלק העבה ביותר יוצא בקלות, על 15 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים למגש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
בואו אגסים וציד נוזלי מגניב בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מחלקים את החמאה והדבש בין 2 מחבת גדולה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד מוזהב קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
12
מוסיפים חצי מהאגסים לכל מחבת, חותכים את הצד ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד להזהבה ומתחילים לקרמל, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הוסף 3/4 כוס של הנוזל הלא חוקי אגס שמורות לכל מחבת ומבשל על חום מתון, מפנה ושפוך את האגסים, עד הנוזל מפחית לסירופ עבה, כ 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האגסים למגש. מערבבים 2 כפות של הנוזל הלא חוקי לתוך כל מחבת כדי לדלל את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים את הרוטב על האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
הפעל סכין עם להב דק סביב flans כדי לשחרר אותם ולטבול את החלק התחתון של כל ramekin במים חמים. מעל כל פלאן עם צלחת קינוח היפוך; מחזיק את ramekin וצלחת יחד, לתת את המנה לנער טוב כדי unmold את פלאן. מסדרים 2 חצאי אגס לצד כל פלאן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
16
טפטוף את הפלאן ואגסים עם הסירופ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה-CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo
יין עשוי מענבים מהכרמים שלנו בוויללבה דל דוארו, בורגוס. שכבה סגולה גבוהה. האף עם הערות רבות של פירות שחורים מתרכך על ידי ניחוחות פרחוניים כי הם נקטעו על ידי מגע של מינרלים מהקרקע, אשר intermingled עם וניל מגיע מהשהייה הקצרה שלהם בחבית. בחך הוא מוחלק עם טאנין אצילי המספק ארוך ומתמשך לאחר הטעם. עשה עם 100% Tempranillo.התאמה מושלמת עם כל מיני בשרים שומניים ומשחק בצורה של צלי, תבשילים, בנוסף לגבינות השונות באזור.