קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 28 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

דבש בריח הודו מעושן

דבש בריח הודו מעושן
גשו לסופר וקנו דבש, מרק ירקות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-28 דקות. נסו דבש-ברן ועוף מעושן, דבש בריח הודו מעושן, ו דבש הדר ברן הודו מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את המים החמים והמלח בצידנית 54 ליטר. מערבבים עד שהמלח מתמוסס. מערבבים את מרק הירקות ואת הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את הקרח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
מניחים את ההודו במי מלח, השד בצד למעלה, ומכסים עם מכסה קריר.. מלח בין לילה, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
הסר את טורקיה מן המלח יבש ביסודיות. לשפשף את הציפור ביסודיות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מחממים את הגריל ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
באמצעות עובי כפול של רדיד אלומיניום כבד, לבנות פצצת עשן.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים כוס שבבי עץ היקורי במרכז נייר הכסף ולאסוף את הקצוות, מה שהופך את כיס קטן. תשאיר את התיק פתוח למעלה. שים את זה ישירות על הפחם או על מוט המתכת מעל להבת הגז. הגדר את טורקיה על חום עקיף, להכניס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של בשר השד, ולהגדיר את האזעקה עבור 160 מעלות F. סגור את המכסה ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
לאחר 1 שעה לבדוק את הציפור; אם העור הוא חום זהוב, לכסות עם רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל. כמו כן, לאחר 1 שעה, להחליף שבבי עץ עם כוס שנייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
לאחר הציפור מגיע 160 מעלות F, להסיר מן הגריל, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 1 שעה. לגלף ולשרת.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו