דבש בריח הודו מעושן
גשו לסופר וקנו דבש, מרק ירקות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-28 דקות. נסו דבש-ברן ועוף מעושן, דבש בריח הודו מעושן, ו דבש הדר ברן הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את המים החמים והמלח בצידנית 54 ליטר. מערבבים עד שהמלח מתמוסס. מערבבים את מרק הירקות ואת הדבש.
מוסיפים את הקרח ומערבבים.
מניחים את ההודו במי מלח, השד בצד למעלה, ומכסים עם מכסה קריר.. מלח בין לילה, עד 12 שעות.
הסר את טורקיה מן המלח יבש ביסודיות. לשפשף את הציפור ביסודיות עם שמן צמחי.
מחממים את הגריל ל 400 מעלות F.
באמצעות עובי כפול של רדיד אלומיניום כבד, לבנות פצצת עשן.
מניחים כוס שבבי עץ היקורי במרכז נייר הכסף ולאסוף את הקצוות, מה שהופך את כיס קטן. תשאיר את התיק פתוח למעלה. שים את זה ישירות על הפחם או על מוט המתכת מעל להבת הגז. הגדר את טורקיה על חום עקיף, להכניס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של בשר השד, ולהגדיר את האזעקה עבור 160 מעלות F. סגור את המכסה ומבשלים 1 שעה.
לאחר 1 שעה לבדוק את הציפור; אם העור הוא חום זהוב, לכסות עם רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל. כמו כן, לאחר 1 שעה, להחליף שבבי עץ עם כוס שנייה.
לאחר הציפור מגיע 160 מעלות F, להסיר מן הגריל, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 1 שעה. לגלף ולשרת.