קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 28 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

דבש בריח הודו מעושן

דבש בריח הודו מעושן
גשו לסופר וקנו דבש, מרק ירקות, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-28 דקות. נסו דבש-ברן ועוף מעושן, דבש בריח הודו מעושן, ו דבש הדר ברן הודו מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את המים החמים והמלח בצידנית 54 ליטר. מערבבים עד שהמלח מתמוסס. מערבבים את מרק הירקות ואת הדבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הקרח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מניחים את ההודו במי מלח, השד בצד למעלה, ומכסים עם מכסה קריר.. מלח בין לילה, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
הסר את טורקיה מן המלח יבש ביסודיות. לשפשף את הציפור ביסודיות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מחממים את הגריל ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
באמצעות עובי כפול של רדיד אלומיניום כבד, לבנות פצצת עשן.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים כוס שבבי עץ היקורי במרכז נייר הכסף ולאסוף את הקצוות, מה שהופך את כיס קטן. תשאיר את התיק פתוח למעלה. שים את זה ישירות על הפחם או על מוט המתכת מעל להבת הגז. הגדר את טורקיה על חום עקיף, להכניס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של בשר השד, ולהגדיר את האזעקה עבור 160 מעלות F. סגור את המכסה ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
לאחר 1 שעה לבדוק את הציפור; אם העור הוא חום זהוב, לכסות עם רדיד אלומיניום ולהמשיך לבשל. כמו כן, לאחר 1 שעה, להחליף שבבי עץ עם כוס שנייה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
לאחר הציפור מגיע 160 מעלות F, להסיר מן הגריל, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 1 שעה. לגלף ולשרת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)