דבש חרדל בירה פרחחים
. אם יש לכם בצל, רוטב ברביקיו חרדל דבש, טעם עשן נוזליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו חרדל ובירה פרחחים, פרחחים דבש-חרדל, ו פרחחים בייקון חרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצי נקניק בחלק התחתון של תנור איטי 5 ליטר. מסדרים מחצית הפלפל הירוק, פלפל אדום, ובצל מעליהם.
מניחים את הנקניק שנשאר מלמעלה, ומוסיפים את שאר הפלפלים והבצל האדומים והירוקים. לזרוק את השום ועלי דפנה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד חצי מרוטב חרדל הדבש, עשן נוזלי ובירה.
הוסף עוד בירה במידת הצורך כדי לכסות את הכל בסיר. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 5 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
הסר bratwurst מן הבישול האיטי, אבל להשאיר בצל ופלפלים בפנים.
מניחים נקניק על הגריל ו baste עם כמה רוטב חרדל דבש הנותרים. הפעל מדי פעם עד חרוך מעט.
מניחים נקניק חזיר על לחמניות, ולהשתמש מלקחיים כדי לשלוף כמה בצל ופלפלים מן הבישול האיטי לגרור אותם מעל הנקניק. הבצלים והפלפלים טעימים מאוד אז אל תשכח את החלק הזה!