קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

דבש חרדל בירה פרחחים

דבש חרדל בירה פרחחים
. אם יש לכם בצל, רוטב ברביקיו חרדל דבש, טעם עשן נוזליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו חרדל ובירה פרחחים, פרחחים דבש-חרדל, ו פרחחים בייקון חרדל דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חצי נקניק בחלק התחתון של תנור איטי 5 ליטר. מסדרים מחצית הפלפל הירוק, פלפל אדום, ובצל מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פלפל אדוםפלפל אדום
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מניחים את הנקניק שנשאר מלמעלה, ומוסיפים את שאר הפלפלים והבצל האדומים והירוקים. לזרוק את השום ועלי דפנה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד חצי מרוטב חרדל הדבש, עשן נוזלי ובירה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
חרדל דבשחרדל דבש
עשן נוזליעשן נוזלי
עלי דפנהעלי דפנה
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
שוםשום
בצלבצל
רוטברוטב
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
הוסף עוד בירה במידת הצורך כדי לכסות את הכל בסיר. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר bratwurst מן הבישול האיטי, אבל להשאיר בצל ופלפלים בפנים.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
פלפליםפלפלים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
7
מניחים נקניק על הגריל ו baste עם כמה רוטב חרדל דבש הנותרים. הפעל מדי פעם עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מניחים נקניק חזיר על לחמניות, ולהשתמש מלקחיים כדי לשלוף כמה בצל ופלפלים מן הבישול האיטי לגרור אותם מעל הנקניק. הבצלים והפלפלים טעימים מאוד אז אל תשכח את החלק הזה!
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
פלפליםפלפלים
נקניקנקניק
בצלבצל
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מלקחייםמלקחיים