קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

דבש חרדל עוף ותפוחים

דבש חרדל עוף ותפוחים
אם יש לך שמן זית, קמח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף ותפוחים ברוטב חרדל דבש, עוף ותפוחים ברוטב חרדל דבש, ו עוף צלוי חרדל דבש עם תפוחים (פוסט בגידה!!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, להוסיף את העוף, העור בצד למטה, ומבשלים עד הזהב, על 6 דקות. להעיף ולבשל 2 עד 3 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות של טפטוף.
4
מוסיפים את הבצל והתפוחים למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מעט מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מערבבים את המרק עם החרדל, ואז מוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה. מסדרים את העוף, עור בצד, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מעבירים לתנור וצולים עד שהעוף מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מערבבים את החמאה והקמח כדי ליצור משחה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את העוף, תפוחים ובצל לצלחות. מביאים את מיצי המחבת לרתיחה, להקציף כמחצית מתערובת החמאה-קמח ומרתיחים כדי להתעבות, 2 דקות. המשך לבשל, הוספת יותר של תערובת חמאה קמח לפי הצורך לעשות רוטב עבה מעט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
8
יוצקים את העוף ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
צילום אנטוניס אכילאוס