דבש חרדל עוף ותפוחים
אם יש לך שמן זית, קמח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו עוף ותפוחים ברוטב חרדל דבש, עוף ותפוחים ברוטב חרדל דבש, ו עוף צלוי חרדל דבש עם תפוחים (פוסט בגידה!!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, להוסיף את העוף, העור בצד למטה, ומבשלים עד הזהב, על 6 דקות. להעיף ולבשל 2 עד 3 דקות יותר, ולאחר מכן להעביר צלחת.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של טפטוף.
מוסיפים את הבצל והתפוחים למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד מעט מתרכך, על 4 דקות.
מערבבים את המרק עם החרדל, ואז מוסיפים למחבת ומביאים לרתיחה. מסדרים את העוף, עור בצד, במחבת.
מעבירים לתנור וצולים עד שהעוף מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מערבבים את החמאה והקמח כדי ליצור משחה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את העוף, תפוחים ובצל לצלחות. מביאים את מיצי המחבת לרתיחה, להקציף כמחצית מתערובת החמאה-קמח ומרתיחים כדי להתעבות, 2 דקות. המשך לבשל, הוספת יותר של תערובת חמאה קמח לפי הצורך לעשות רוטב עבה מעט. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את העוף ומפזרים פטרוזיליה.