קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות66
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דבש מטבח מוקסם וסלט האריסה פארו

דבש מטבח מוקסם וסלט האריסה פארו
דבש המטבח מוקסם וסלט האריסה פארו עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 128 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, פארו, רוטבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מטבח מוקסם, מטבח מוקסם, ו מטבח מוקסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל farro: להביא את פארו, מים או מרק, וכמה צובטים של מלח (אם באמצעות מים או מרק ללא מלח) לרתיחה. ברגע שהוא רותח, להפחית את החום לרתיחה ולבשל את פארו עד מכרז, במשך כ 15 עד 20 דקות. אם נשאר עוד מים או מרק, לנקז אותו. הניחו את הפארו בצד עד שהירקות יהיו מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פארו.פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הכן ירקות: מחממים התנור שלך ל 400 מעלות. מעיל שני גיליונות אפייה גדולים עם כף אחת שמן זית כל אחד. מקלפים גזר וגזר לבן, וחותכים אותם לאורכים 2 אינץ'. אם הם רזים, רבע מהם לאורך לעשות אלות. אם הם עבים יותר, חותכים אותם לגפרורים בעובי של 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים את הירקות על סדינים אפייה מוכן, ומפזרים אותם עם מלח. צלוי במשך 20 דקות, ואז לזרוק אותם על במחבת שלהם, לפני צלייה אותם במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
לטאטא את חומרי ההלבשה יחד, תיבול לפי הטעם עם צביטות של מלח. השתמש יותר הריסה אם אתה רוצה יותר חום; אני מציע כמות מאופקת, כי החום של הריסה יכול להשתנות במידה רבה. בקערה גדולה, לשלב פארו וירקות קלויים. מערבבים ברוב מנטה ו פטה, משאיר כף של כל לקישוט. מערבבים ברוטב, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
HarissaHarissa
פארו.פארו.
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגישים, מעוטר עם גבינת פטה מנתה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
האם קדימה: סלט זה שומר במיכל אטום במשך 3 עד 4 ימים במקרר.