דבש מפחיד קרמל תפוחים עבור ליל כל הקדושים
תפוחים קרמל דבש מפחיד המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחים, פקאנים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחים קרמל שחור מפחיד, תפוחים קרמל ליל כל הקדושים, ו עץ ליל כל הקדושים מפחיד (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא דבש, שמנת, חמאה ומלח בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לבעבע, ואז מיד להפחית את החום בינוני. מערבבים בצבעי מאכל, התאמת עוצמת הקול כדי להתאים את עוצמת הצבע שאתה אוהב. המשך לטאטא את הקרמל לעתים קרובות כדי למנוע חריכה ולמנוע ממנו מבעבע למעלה ומחוץ לסיר שלך. המשך לבשל עד הקרמל מגיע לטמפרטורה של 260 F (כ 25 דקות). הקרמל צריך להיות חום עשיר או חום אדום אם השתמשת גם צביעת מזון; הבועות צריך להיות קטן צריך לכסות באופן אחיד את פני השטח של המחבת ואת הקרמל צריך להיות מעובה.הכן אמבט קרח. לאחר מכן יוצקים את הקרמל החם לתוך קערת ערבוב ומניחים את הקערה באמבט הקרח, דואגים לא להתיז מים לתוך הקרמל החם. מערבבים את הקרמל עד שהוא מקורר באופן אחיד והוא מתחיל להתעבות רק קצת. לצלול מקל עץ או יתד לתוך הליבה של התפוחים שלך לגלגל אותם, אחד אחד, בקרמל עד מצופה אחיד.
מגלגלים אותם בפקאנים קצוצים ומניחים אותם על פיסת נייר קלף כדי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.