קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

דבש מפחיד קרמל תפוחים עבור ליל כל הקדושים

דבש מפחיד קרמל תפוחים עבור ליל כל הקדושים
תפוחים קרמל דבש מפחיד המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם תפוחים, פקאנים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחים קרמל שחור מפחיד, תפוחים קרמל ליל כל הקדושים, ו עץ ליל כל הקדושים מפחיד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא דבש, שמנת, חמאה ומלח בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לבעבע, ואז מיד להפחית את החום בינוני. מערבבים בצבעי מאכל, התאמת עוצמת הקול כדי להתאים את עוצמת הצבע שאתה אוהב. המשך לטאטא את הקרמל לעתים קרובות כדי למנוע חריכה ולמנוע ממנו מבעבע למעלה ומחוץ לסיר שלך. המשך לבשל עד הקרמל מגיע לטמפרטורה של 260 F (כ 25 דקות). הקרמל צריך להיות חום עשיר או חום אדום אם השתמשת גם צביעת מזון; הבועות צריך להיות קטן צריך לכסות באופן אחיד את פני השטח של המחבת ואת הקרמל צריך להיות מעובה.הכן אמבט קרח. לאחר מכן יוצקים את הקרמל החם לתוך קערת ערבוב ומניחים את הקערה באמבט הקרח, דואגים לא להתיז מים לתוך הקרמל החם. מערבבים את הקרמל עד שהוא מקורר באופן אחיד והוא מתחיל להתעבות רק קצת. לצלול מקל עץ או יתד לתוך הליבה של התפוחים שלך לגלגל אותם, אחד אחד, בקרמל עד מצופה אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מגלגלים אותם בפקאנים קצוצים ומניחים אותם על פיסת נייר קלף כדי להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'