דבש-שום-חזה עוף בלסמי
דבש-שום-בלסמי חזה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דבש בלסמי חזה עוף וירקות, חזה עוף בלסמי-שום, ו בלסמי, שום, בזיליקום חזה עוף במרינדה.
הוראות
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר.
במחבת 10 או 12 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מניחים עוף במחבת; לבשל 6 עד 7 דקות בכל צד עד שני הצדדים הם השחמה ומיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (לפחות 74°).
מניחים עוף על צלחת; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
באותו מחבת, לערבב מרק, חומץ, מיץ לימון, דבש ושום. מבשלים על 5 דקות או עד הרוטב התעבה, גירוד התחתון של מחבת עם פנקייק טרנר כדי לשחרר חתיכות משחי.
חותכים את העוף באלכסון לפרוסות.