דג אדום מוקפץ
דג אדום מוקפץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 4 בצל, במיה כבושה, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: דג אדום אקדיאני מוקפץ עם פיסטוק ופסטו כתום, מחבת דג אדום מטוגן עם פטריות Shiitake מוקפצות וסלט תפוחי אדמה סגול, ו דג אדום מושחר.
הוראות
מבשלים אפונה, מכוסה, במים מלוחים רותחים כדי לכסות 20 דקות או עד מכרז.
הסר אפונה מחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מערבבים אפונה מבושלת, עגבניות, פלפלים ובצל בקערה גדולה.
להקציף יחד חומץ, חרדל קריאולי, 1/2 כוס שמן, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מערבבים 1/2 כוס ויניגרט לתוך תערובת אפונה, הזמנת ויניגרט הנותרים. כיסוי ותערובת אפונה צוננת 1 1/2 עד 24 שעות.
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם 1 כף. שמן; מפזרים הנותרים 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. תלחצי על קורנית ו-1 כף. בזיליקום משאיר על צד בשר של דגים.
חום שנותר 3 כפות. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מניחים דגים, בשר הצדדים למטה, בשמן חם; לבשל 3 דקות או עד הזהב. (אל תאפשר עשבי תיבול לשרוף.) להפוך דגים; לבשל 4 דקות או רק עד פתיתי דגים עם מזלג.
מערבבים ארוגולה ונותר 1 כף. בזיליקום לתוך סלט אפונה; לחלק סלט בין 4 צלחות. מעל כל אחד עם פילה דגים.
מגישים עם במיה כבושה, חצאי לימון, הנותרים 1/4 כוס ויניגרט.