דג אדום על חצי הקליפה עם רוטב בשר סרטן גוש לימון-חמאה
דג אדום על חצי הקליפה עם רוטב בשר סרטנים גוש לימון-חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון, 91 גרם שומן, ובסך הכל של 1034 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 10 מנות.98 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו דג אדום, תיבול קייג'ון, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות ופרפיטים פודינג קראנץ ' שקדים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו דג אדום על חצי הקליפה, צדפות על חצי הקליפה עם רוטב מיניונט, ו צדפות על חצי הקליפה עם רוטב מיניונט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לבינוני-גבוה.
הניחו את פילה הדג בצד הבשר כלפי מטה על מגש. מברישים בנדיבות את המאזניים בשמן כדי שלא יידבק לגריל. הופכים ומצפים בנדיבות את הפילטים בתיבול יבש ומברישים במרגרינה. מבשלים את קנה המידה כלפי מטה עד שהבשר בחלק העבה ביותר של פילה מתקלף בקלות בעזרת מזלג. כיסוי גריל עבור אפילו חום ומהיר יותר בישול. אין להפוך פילה, לבשל בצד קנה מידה בלבד-העור והקשקשים ייצרו קליפה שתשמור על לחות הדגים במהלך הבישול.
מוציאים דגים מהגריל בעזרת מרית גדולה כדי למנוע שבירת פילה. בעדינות" לגרד " בשר מן העור ולשים על צלחת. למעלה עם רוטב בשר סרטנים.
ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה-בינונית.
מוסיפים מיץ לימון, שום, יין, רוטב חם ותיבול. מבשלים לאט כ -2 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בעדינות את בשר הסרטן נזהרים לא לפרק אותו. מבשלים עד שהבשר הסרטני מחומם. כף מעל פילה דגים ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זיובפן אורגני פינו גריגיו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![זיובאפה אורגני פינו גריגיו]()
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו