דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו
אמנון בגריל עם סלסה מנגו דורש על 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 1118 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו, דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו, ו אמנון עם סלסה מנגו.
הוראות
לטאטא יחד את שמן זית כתית נוספת, 1 מיץ לימון כף, פטרוזיליה, שום, בזיליקום, 1 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח בקערה ויוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את פילה אמנון, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 1 שעה.
הכינו את סלסת המנגו על ידי שילוב של מנגו, פלפל אדום, בצל אדום, כוסברה ופלפל חלפיניו בקערה.
מוסיפים את מיץ הלימון ו 1 כף מיץ לימון, לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומקררים עד שמוכנים להגיש.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
הסר את אמנון מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת. גריל פילה עד הדג כבר לא שקוף במרכז, פתיתים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד, בהתאם לעובי הפילה.
מגישים את אמנון עם סלסה מנגו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.