דג אפוי עם עגבניות וחרסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג אפוי עם עגבניות האריסאן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שום, סנאפר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פלאפל אפוי עם רוטב עגבניות האריסה וצציקי, דג אפוי עגבניות-בזיליקום, ו דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. משמנים קלות תבנית אפייה גדולה. בצע שלושה חתכים אלכסוניים בכל צד של הדג דרך החלק העבה ביותר של הבשר כדי להבטיח אפילו בישול.
מערבבים את השום, האריסה, ושמן זית בצלחת קטנה. שים 2 כפיות של תערובת הריסה בחלל הדגים ולהפיץ את שארית על שני הצדדים של הדג, משפשף אותו לתוך החריצים.
מניחים שתי פרוסות לימון בחלל של הדג.
מסדרים את פרוסות הבצל בשכבה על צלחת האפייה. למעלה עם פרוסות עגבניות, טימין, ופרוסות לימון שנותרו.
מניחים את הדג על גבי ואופים, חשוף, במשך כ 2530 דקות, או עד הבשר אטום.
מעבירים את הבצל והעגבנייה לצלחת הגשה.
מניחים את הדגים למעלה ומתבלים במלח.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.