דג בסגנון טיקה
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם אבקת צ'ילי קלה, שמן זית, כורכוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דגים טיקה, איך לעשות דגים tikkan בתנור, בסגנון מסעדה עוף טיקה מסאלה, ו עוף טיקה מסאלה-סגנון טבעוני.
הוראות
לחתוך את העור של כל הדג, אם משתמשים, בכל צד עם סכין חדה.
מערבבים את הג ' ינג ' ר ושום, מתבלים במלח, ואז משפשפים את כל הדגים.
מערבבים את היוגורט עם שמן, תבלינים ותבלינים. השתמש כדי לצפות את הדג מבפנים ומבחוץ, ואז להירגע עד מוכן לבשל.
כדי ברביקיו: לבשל ישר על המדף (או על נייר כסף אם אתה מפחד ממנו דבק) עבור 6-8 דקות כל צד עבור כל הדג, או 3-4 דקות עבור סטייקים טונה. זמן הבישול יהיה תלוי כמה חם ברביקיו שלך הוא כאשר אתה מתחיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.