קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס

דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס
דגי המפרץ המושחרים של ז' אק-אימוס דורשים בקירוב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1341 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 125 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פילה אדום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס, Gulf Fish en Papillote, ו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים.

הוראות

1
מפזרים קלות את הדגים עם תיבול פירות ים קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
במחבת ברזל יצוק חם מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. צורבים את הדגים משני הצדדים עד שהבשר אטום כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את רוטב הולנדז עם רוטב צ 'ילי-שום, אבקת צ' יפוטלה ו בשר סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטותטבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
בשר סרטניםבשר סרטנים
4
מגישים כל פילה עם רוטב 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מערבבים את כל החומרים ומערבבים. לאחסן במיכל אטום.
6
ממיסים את החמאה ואת המרגרינה בסיר 1-quart על אש נמוכה. להעלות את החום ולהביא לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הסר מהחום וקריר, כ 5 דקות. לרפרף את הקצף מלמעלה ולהשליך.
8
יוצקים את החמאה לתוך כוס מדידה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
9
בינתיים, בקערת ערבוב נירוסטה בינונית או בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את כל החומרים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מערבבים יחד עם מקציף מתכת עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מניחים את הקערה על מחבת של מבעבע לאט, אבל לא רותחים, מים. אסור שהקערה תיגע במים. להקציף נמרצות את תערובת הביצים, להרים את הקערה לעתים קרובות כדי לאפשר את בריחת הקיטור. שוט עד תערובת הביצה הוא קל מאוד שמנת ויש ברק, 6 עד 8 דקות. כמות זו של מכות חשוב, כך שהביצים המבושלות יוכלו טוב יותר להחזיק את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר את הקערה מן המחבת של מים חמים. בהדרגה מצקת על 1/4 כוס של תערובת החמאה (השתמש בשומן העליון, לא מוצקי החמאה בתחתית) לתוך תערובת הביצה תוך הצלפה נמרצת של הרוטב. ודא שהחמאה שאתה מוסיף מעורבבת היטב לתוך הרוטב לפני הוספת יותר. המשך להוסיף בהדרגה את שומן פני השטח עד שהוספת כ 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
כך שתוכל להגיע אל מוצקי החמאה, למצקת החוצה ולהזמין כ 1/2 כוס משטח חמאה שומן לתוך הרוטב, לטאטא היטב. השתמש בכל המוצקים התחתונים הנותרים בצלחת אחרת. לאחר מכן, בהדרגה להקציף מספיק שומן העליון שמורות לייצר רוטב עבה למדי. השומן מעבה את הרוטב, אז ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל זה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
מצקתמצקת
14
מגישים מיד (או בהקדם האפשרי, שמירה על הרוטב במקום חם, כגון על גבי התנור, עד מוכן לשרת).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1אוראו ממולאים כפוליםצ'ילי אסייתי-רוטב שום, כגון סמבל אולקצ'ילי אסייתי-רוטב שום, כגון סמבל אולק1אוראו ממולאים כפוליםאבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר סרטניםבשר סרטנים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש4חלמוניםחלמונים591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת שוםאבקת שום1חתיכות טופי הית' בר2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2חתיכות טופי הית' ברעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאבקת בצלאבקת בצל22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו מיובשאורגנו מיובש791 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה אדוםפילה אדום791 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2חתיכות טופי הית' ברשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )1חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.