דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס
דגי המפרץ המושחרים של ז' אק-אימוס דורשים בקירוב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1341 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 125 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פילה אדום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס, Gulf Fish en Papillote, ו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים.
הוראות
מפזרים קלות את הדגים עם תיבול פירות ים קריאולי.
במחבת ברזל יצוק חם מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. צורבים את הדגים משני הצדדים עד שהבשר אטום כ -3 דקות לכל צד.
מערבבים את רוטב הולנדז עם רוטב צ 'ילי-שום, אבקת צ' יפוטלה ו בשר סרטנים.
מגישים כל פילה עם רוטב 1/4 כוס.
מערבבים את כל החומרים ומערבבים. לאחסן במיכל אטום.
ממיסים את החמאה ואת המרגרינה בסיר 1-quart על אש נמוכה. להעלות את החום ולהביא לרתיחה מהירה.
הסר מהחום וקריר, כ 5 דקות. לרפרף את הקצף מלמעלה ולהשליך.
יוצקים את החמאה לתוך כוס מדידה גדולה ומניחים בצד.
בינתיים, בקערת ערבוב נירוסטה בינונית או בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את כל החומרים הנותרים.
מערבבים יחד עם מקציף מתכת עד מעורבב.
מניחים את הקערה על מחבת של מבעבע לאט, אבל לא רותחים, מים. אסור שהקערה תיגע במים. להקציף נמרצות את תערובת הביצים, להרים את הקערה לעתים קרובות כדי לאפשר את בריחת הקיטור. שוט עד תערובת הביצה הוא קל מאוד שמנת ויש ברק, 6 עד 8 דקות. כמות זו של מכות חשוב, כך שהביצים המבושלות יוכלו טוב יותר להחזיק את החמאה.
הסר את הקערה מן המחבת של מים חמים. בהדרגה מצקת על 1/4 כוס של תערובת החמאה (השתמש בשומן העליון, לא מוצקי החמאה בתחתית) לתוך תערובת הביצה תוך הצלפה נמרצת של הרוטב. ודא שהחמאה שאתה מוסיף מעורבבת היטב לתוך הרוטב לפני הוספת יותר. המשך להוסיף בהדרגה את שומן פני השטח עד שהוספת כ 1 כוס.
כך שתוכל להגיע אל מוצקי החמאה, למצקת החוצה ולהזמין כ 1/2 כוס משטח חמאה שומן לתוך הרוטב, לטאטא היטב. השתמש בכל המוצקים התחתונים הנותרים בצלחת אחרת. לאחר מכן, בהדרגה להקציף מספיק שומן העליון שמורות לייצר רוטב עבה למדי. השומן מעבה את הרוטב, אז ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל זה.
מגישים מיד (או בהקדם האפשרי, שמירה על הרוטב במקום חם, כגון על גבי התנור, עד מוכן לשרת).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.