דגי המפרץ המושחרים של ז' אק-אימוס דורשים בקירוב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1341 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 125 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פילה אדום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס, Gulf Fish en Papillote, ו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים.
הוראות
1
מפזרים קלות את הדגים עם תיבול פירות ים קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
ממתק תמנון בריט
2
במחבת ברזל יצוק חם מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. צורבים את הדגים משני הצדדים עד שהבשר אטום כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את רוטב הולנדז עם רוטב צ 'ילי-שום, אבקת צ' יפוטלה ו בשר סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף פרוסות, סחוטות
רוטב הולנדז
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
בשר סרטנים
4
מגישים כל פילה עם רוטב 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
5
מערבבים את כל החומרים ומערבבים. לאחסן במיכל אטום.
6
ממיסים את החמאה ואת המרגרינה בסיר 1-quart על אש נמוכה. להעלות את החום ולהביא לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מהחום וקריר, כ 5 דקות. לרפרף את הקצף מלמעלה ולהשליך.
8
יוצקים את החמאה לתוך כוס מדידה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
9
בינתיים, בקערת ערבוב נירוסטה בינונית או בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את כל החומרים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
תערובת עוגה טבעית
10
מערבבים יחד עם מקציף מתכת עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מניחים את הקערה על מחבת של מבעבע לאט, אבל לא רותחים, מים. אסור שהקערה תיגע במים. להקציף נמרצות את תערובת הביצים, להרים את הקערה לעתים קרובות כדי לאפשר את בריחת הקיטור. שוט עד תערובת הביצה הוא קל מאוד שמנת ויש ברק, 6 עד 8 דקות. כמות זו של מכות חשוב, כך שהביצים המבושלות יוכלו טוב יותר להחזיק את החמאה.
הסר את הקערה מן המחבת של מים חמים. בהדרגה מצקת על 1/4 כוס של תערובת החמאה (השתמש בשומן העליון, לא מוצקי החמאה בתחתית) לתוך תערובת הביצה תוך הצלפה נמרצת של הרוטב. ודא שהחמאה שאתה מוסיף מעורבבת היטב לתוך הרוטב לפני הוספת יותר. המשך להוסיף בהדרגה את שומן פני השטח עד שהוספת כ 1 כוס.
כך שתוכל להגיע אל מוצקי החמאה, למצקת החוצה ולהזמין כ 1/2 כוס משטח חמאה שומן לתוך הרוטב, לטאטא היטב. השתמש בכל המוצקים התחתונים הנותרים בצלחת אחרת. לאחר מכן, בהדרגה להקציף מספיק שומן העליון שמורות לייצר רוטב עבה למדי. השומן מעבה את הרוטב, אז ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקת
14
מגישים מיד (או בהקדם האפשרי, שמירה על הרוטב במקום חם, כגון על גבי התנור, עד מוכן לשרת).
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.