דג וצ'יפס אנגלי אמיתי עם בלילת בירה יורקשייר
דג וצ'יפס אנגלי אמיתי עם בלילת בירה יורקשייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 164 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 1953 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 1 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בישול שומן, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה של Recipezaar כולל 5 מאווררים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: דג וצ'יפס אנגלי אמיתי עם בלילת בירה יורקשייר, דגים וצ'יפס בבלילת בירה, ו דגים וצ'יפס עם בלילת בירה.
הוראות
לחמם שומן במחבת שבב או מטגן שומן עמוק אוטומטי-שלי יש הגדרת שבב אשר 190c. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך צ ' יפס בגודל עבה. לשטוף ולייבש ביסודיות.צ ' יפס מטגנים במשך כ 3 דקות עד רך אבל לא צבעוני.
לנקז ולנער היטב ולהגדיר לצד אחד.שים קצת קמח על צלחת. לדלות את פילה דגים בקמח ביסודיות-זה מאוד חשוב, זה מפסיק את הבלילה מחליקה כאשר מטוגן! השאר את פילה הדגים בקמח בזמן שאתה עושה את הבלילה.יש אנשים שאומרים שאתה צריך לעשות את הבלילה לפחות שעה אחת לפני - מצאתי הבדל קטן - אז לעשות את זה לפני אם זה נוח או עכשיו!לשים קמח, סודה לשתייה, מלח ופלפל לתוך קערה גדולה מרווח.
הוסף את הבירה בהדרגה, להפסיק כאשר יש לך סוג ציפוי עבה של הבלילה. שתה כל בירה שנשארה!
להקציף ביסודיות עד שהוא חלק ואין גושים.
מוסיפים את מיץ הלימון או התזה של חומץ מאלט אם תרצה.
מערבבים ביסודיות שוב.יש צלחות שלך, עיתון או כל דבר אחר מוכן לאכילה!התאם מטגן שומן עמוק לטמפרטורת טיגון דגים של 160C. קח פילה אחד של דגים בכל פעם ומחזיק אותו על ידי הזנב או קצה דק (!) לסובב אותו סביב הבלילה עד מצופה היטב-לצלול לתוך שומן חם מיד. ברגע זה יש crisped ולהגדיר, להוסיף פילה אחרים שלך אחד בכל פעם, לוקח את הראשונים כפי שהם מבשלים - כ 6 עד 10 דקות בהתאם לעובי.
מניחים על מגש ומתחממים בתנור.הפעל את הגדרת החום כדי 190C שוב לבשל את הצ ' יפס שלך עד זהב פריך.
מגישים על צלחות או עיתון עם מלח וחומץ!כל מה שאתה צריך עכשיו הוא חצי ליטר של בירה חמה ו "קורוניישן סטריט" בטלוויזיה כדי להגדיר את הסצנה!הבלילה הזו היא נהדרת עבור דגים קטנים goujons, עוף goujons וגם ירקות טמפורה מדי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.