דג וראקרוז
אם יש לכם פלחי ליים, מרז'ורם, אורגנו מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו Veracruz דגים, דגים Veracruz עם רוטב ירוק, ו דגים tostadas, בסגנון Veracruz (מתכונים דומים).
הוראות
עבור רוטב Veracruz, מטגנים את הבצל והשום בכמה כפות שמן זית עד רך שקוף.
מוסיפים את העגבניות, צ 'ילי, זיתים, צלפים, אורגנו, מרז' ורם ועלה דפנה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך כ 20 דקות כדי להפחית את כמות הנוזל ולרכז את הטעמים. לטעום אותו ולהוסיף מלח לפי הצורך(כ 1/2 כפית מלח כשר צריך לעשות את זה). כדי לקבל את הדגים פריך וחום מבחוץ, אתה צריך לקבל את פני השטח יבש מאוד, להשתמש מגבות נייר ולנסות לקבל כמה שיותר לחות מפני השטח ככל האפשר. התחל חימום מחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני.כאשר המחבת חמה מאוד, קל מלח ופלפל שני הצדדים של הדג.
מוסיפים טיפת שמן למחבת ומערבלים למעיל.
שים את הדגים במחבת ואל תיגע עד שהוא מתחיל להפוך חום סביב הקצוות וכבר לא מקלות למחבת. בעדינות להעיף וחום בצד השני. אם אתה מבשל חתכים עבים יותר של דגים, המרכז צריך לקרוא 125 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.כאשר הוא מבושל, צלחת הדג. מערבבים את כוסברה טחון לתוך הרוטב. מכסים את הדג עם רוטב Veracruz ומקשטים עם כמה עלי כוסברה חילוף וחתיכה של סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה