דג חרב בגריל עם אננס-פלנטיין צ'אטני
דג חרב בגריל עם אננס-plantain Chutney נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2529 קלוריות, 184 גרם חלבון ו 139 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שאלוט, פלנטיין, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב plantain אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס Plantain כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב בגריל עם רוטב אננס-אפרסק, מטוגנים פלנטריים עם אפרסק מתוק חמוץ חריף ופלפל חריף צ'אטני, ו המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל.
הוראות
עבור Chutney: להמיס 2 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף plantain; לטגן עד הזהב, על 8 דקות.
מערבבים אננס, 1/2 כוס יין, מלאי וצ ' ילי בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני עד שרוב הנוזל מתאדה ואננס רך, כ -10 דקות.
מוסיפים פלנטיין ומערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל.עבור דגים: להכין ברביקיו (חום בינוני גבוה) או מטגן מראש.
מערבבים מיץ ליים, שאלוט ודבש בבלנדר. בהדרגה להוסיף שמן להתמזג היטב.
תערובת מברשת בנדיבות על דגים. דג העונה עם מלח ופלפל.גריל דגים עד מבושל דרך, צוף עם תערובת ליים, על 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה