תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב ברוטב עגבניות שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 476 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל אנהיים, מים, סטייקים דג חרב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת, סטייק דג-חרב עם רוטב עגבניות-בזיליקום, ו פסטה עם דג חרב ורוטב עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה, אבנית, סיר חימר flameproof או אמייל תבנית אפיית ברזל יצוק, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את השום ואת poblano, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד poblano מתחיל להתרכך, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות הקצוצות, מים ושמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינת חלב פרה מיושנת
צרור תרד טרי (בערך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מתבלים את סטייקים דג החרב במלח ופלפל ומניחים אותם בתערובת העגבניות. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך כ -20 דקות, הופכים את הסטייקים פעם אחת, עד שרק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרב
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
באמצעות מרית מחוררת, להעביר את דג החרב לצלחות. מערבבים את החומץ ואורגנו לרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דג חרב
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים עם לחם שטוח חרוש טורקי.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.