דג חרב ממולא ים תיכוני
ים תיכוני ממולאים דג חרב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לכם פטה, סטייק דג חרב, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . וזה מעולה. נסו דג חרב ממולא ים תיכוני, דג חרב ממולא ים תיכוני, ו דג חרב ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
חותכים חריץ בסטייק כדי ליצור כיס פתוח בצד אחד בלבד. בכוס, לערבב יחד 1 כף שמן זית ומיץ לימון; מברשת על שני הצדדים של דגים. תניח בצד.
במחבת קטנה, חום 1 כפית שמן זית ושום על חום בינוני. מבשלים תרד בשמן עד נבול.
להסיר מהחום, ודברים לתוך הכיס.
מסדרים דגים על גריל, ומבשלים 8 דקות. להתהפך, ולהמשיך לבשל עד מבושל דרך.