דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דג חרב סיציליאני עם ירקות חמוצים מתוקים. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, בצל צ'יפוליני, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו דג חרב מתוק וחמוץ, עוף חמוץ מתוק מטוגן סיציליאני, ו סיציליאני מתוק חמוץ חצילים להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השומר ומבשלים עד שהם רכים מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל כשרים.
מוסיפים את החומץ, השום ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב, ואז מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהבצל רך, כ-25 דקות.
בינתיים מכינים את הדג: קוצצים דק את הצנוברים ביד.
מערבבים את האגוזים, גרידת הלימון, הפטרוזיליה ומלח הים והפלפל לפי הטעם על קרש חיתוך. טפחו על דג החרב יבש והברישו בשמן זית משני הצדדים. לחץ את הדג לתערובת האגוזים, הופך למעיל.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים למעיל. כשהשמן מנצנץ, הניחו את הדג בתבנית ובשלו, ללא הפרעה, עד להזהבה בתחתית, 4 עד 5 דקות. הופכים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 3 עד 4 דקות נוספות. בעזרת מלקחיים, הניחו כל סטייק דג חרב על צדו כדי לצרוב את הקצוות, 1 עד 2 דקות. מנמיכים את האש לנמוך בינוני. הופכים את הדג כך שהצד הבהיר יותר כלפי מטה ומבשלים עד שהוא פשוט יציב למגע, 6 עד 8 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות, האורגנו, הצלפים והמלח לבצל ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשר.
פורסים את הדג ומחלקים בין צלחות. כף את הירקות והמיצים על הצלחות.
מזלפים את מיץ הלימון ושמן הזית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלזס ווילם פינו גריס ריזרב]()
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.