דג חרב ספידיני
Spiedini דג חרב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את שורט, הרבס דה פרובנס, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו Spiedini דג חרב, Spiedini דג חרב, ו Swordfish Spiedini - Giada De Laurentiis (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 12 שיפודי עץ קצרים ועבים, ספוגים במים לפחות 30 דקות
לטאטא את השמן, הרבס דה פרובנס, מלח ופלפל בקערה גדולה כדי להתמזג.
חותכים את סטייקים swordfish לקוביות 36 (1 אינץ') ולזרוק בתערובת השמן למעיל. להשחיל את קוביות swordfish על שיפודים עץ, 3 לכל שיפוד. לעטוף פרוסת pancetta סביב ובין קוביות swordfish על כל שיפוד. מסדרים את שיפודי דג החרב על תבנית אפייה קטנה ומברשת עם תערובת השמן הנותרת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 1 יום, פונה מדי פעם בתערובת השמן.
הכינו את הברביקיו לחום בינוני-גבוה או מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני-גבוה. גריל שיפודי דג החרב עד דג החרב הוא פשוט אטום במרכז ואת pancetta הוא פריך, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות.
מעבירים את השיפודים לצלחות ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס