דג-חרב רוזמרין צלוי
דג חרב רוזמרין בגריל דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 166 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא פלפל, סטייק דג-חרב, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: דג חרב גריל W / רוזמרין, דג חרב בגריל עם רוזמרין, ו דג חרב בגריל עם רוזמרין.
הוראות
מסדרים סטייקים בתבנית אפייה גדולה.
שלב רוזמרין טחון, קליפת לימון ושום; לחץ באופן שווה על צד אחד של כל סטייק. לכסות ולשרות במקרר 1 שעה.
מתלה גריל עם ספריי בישול; מתלה מקום על גריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מערבבים מיץ לימון ופלפל, ומברישים מעל סטייקים. גריל, חשוף, 6 דקות בכל צד או עד שנעשה, צולה לעתים קרובות עם תערובת מיץ לימון.
מקשטים עם פלחי לימון וספרי רוזמרין, אם תרצה בכך.
הערה: מומחי בריאות אומרים לנו לאכול דגים לעיתים קרובות -- זה טוב ללב שלנו. אבל כמה סוגים של דגים טורפים, כגון דג חרב וכריש, צריך לאכול רק פעם בשבוע מאז דגים אלה סופגים ומאחסנים כספית ומזהמים אחרים מהמים שבהם הם חיים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס