טרוטה טרופה עם אורז בר היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טריזי לימון, מלח, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן, ו פורל עם אורז בר, Radicchio, ומתכון תפוזים.
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להוסיף כרישה, פטריות, ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
כרישה
3
מוסיפים מים ואורז; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד שהאורז רך; מסננים. מערבבים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מים
אורז
4
שלב קמח הבא 3 מרכיבים במנה רדודה; מערבבים היטב. פילה טרוטה Dredge בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
קמח לכל מטרה
5
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם; מוסיפים 2 כפיות שמן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים בקבוצות 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מחלקים תערובת אורז באופן שווה בין 4 צלחות הגשה, ומעל כל אחד עם פילה 1.