קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

דג לבן בגריל עם צ'רמולה

דג לבן בגריל עם צ'רמולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים לבנים בגריל עם Chermoulan. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, צ'ילה דה arbol, פלפליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו דג בגריל של יאמו עם צ'רמולה, Jalapeno Chermoula Penne ו Flaked Fish, ו שיפודי עוף צ'רמולה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הזעפרן ומים חמים בקערה קטנה ולתת לשבת במשך 10 דקות לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת קטנה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות. מבשלים את אנצ 'ו, כוסברה, כמון וצ' ילה דה arbol במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את הזעפרן ואת מי השרייה שלו.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
הסר מהחום.
6
לטאטא יחד את שמן הזית, גרידת לימון, מיץ לימון ותערובת שום-זעפרן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים את הפלפלים, עגבניות, עלי נענע וכוסברה. לכסות את הקערה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, או לקרר בן לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים גריל פחם לצלייה ישירה בחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מברשת שני הצדדים של הליבוט עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל הליבוט עד חום זהוב חרוך משני הצדדים מבושל בינוני או עשוי היטב, כ -10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
בזהירות להעביר את הליבוט מגש העליון עם chermoula מיד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
בואו לנוח הליבוט במשך 5 דקות לפני ההגשה, כדי לאפשר טעמים לשקוע.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.