דג לבן בגריל עם צ'רמולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים לבנים בגריל עם Chermoulan. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, צ'ילה דה arbol, פלפליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו דג בגריל של יאמו עם צ'רמולה, Jalapeno Chermoula Penne ו Flaked Fish, ו שיפודי עוף צ'רמולה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הזעפרן ומים חמים בקערה קטנה ולתת לשבת במשך 10 דקות לפרוח.
מחממים את שמן הקנולה במחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות. מבשלים את אנצ 'ו, כוסברה, כמון וצ' ילה דה arbol במשך 1 דקה.
מוסיפים את הזעפרן ואת מי השרייה שלו.
לטאטא יחד את שמן הזית, גרידת לימון, מיץ לימון ותערובת שום-זעפרן בקערה בינונית.
מערבבים את הפלפלים, עגבניות, עלי נענע וכוסברה. לכסות את הקערה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, או לקרר בן לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מחממים גריל פחם לצלייה ישירה בחום בינוני גבוה.
מברשת שני הצדדים של הליבוט עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל הליבוט עד חום זהוב חרוך משני הצדדים מבושל בינוני או עשוי היטב, כ -10 דקות לכל צד.
בזהירות להעביר את הליבוט מגש העליון עם chermoula מיד.
בואו לנוח הליבוט במשך 5 דקות לפני ההגשה, כדי לאפשר טעמים לשקוע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.