קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

דג מונק צלוי, שומר וערמונים טג'ין

דג מונק צלוי, שומר וערמונים טג'ין
דג הנזיר קלוי, שומר, וטאג'ין ערמונים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. אם יש לכם נורות שומר, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Tagine של Monkfish, חציל וערמונים טג'ין עם קוסקוס - טעים. מגזין, ו מדליונים של דגים עם שומר ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים 1 נורת שומר חצי לאורכו לפרוסות דקות נייר עם mandoline או פורס ידני אחר ולזרוק עם שמן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
נורת שומרנורת שומר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
3
חותכים שומר שנותר לאורכו למקלות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
4
חום 3 כפות חמאה ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' או מחבת nonstick כבד על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז לבשל מקלות שומר ב 2 קבוצות עם מלח ופלפל לטעום על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וקצוות הם חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים לקערה עם כף מחוררת, שומרים על המחבת, וחמים, מכוסים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חצי ערמונים ומוסיפים למחבת עם 1 כף חמאה ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ערמוניםערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים לקערה עם שומר באמצעות כף מחורצת, הזמנת מחבת, ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
עלים תאנה Blanch במים מלוחים רותחים 2 דקות, ולאחר מכן להעביר קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז היטב. לקצץ נובע עלים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
הוסף 1 כף חמאה למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך. צרוב דגים ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, על 2 דקות, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
ממיסים את כף הנותרים חמאה במחבת, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום. אם לא באמצעות עלי תאנה, רסס חתיכות של דגים עם חמאה. אם באמצעות עלי תאנה, לארגן 1 עלה, צד חלק למטה, על משטח עבודה, ואז לשים חתיכת דגים באמצע טפטוף עם כמה חמאה מומסת. עוטפים עלי תאנה סביב דגים כדי להקיף אותו לאבטח עם קיסמים מעץ. לעטוף דגים שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מרתיחים 1/2 כוס רוטב במחבת עד מופחת על 1/3 כוס, על 2 דקות. מערבבים ערמונים ושומר מבושל ומעבירים לסיר כבד רדוד רחב (עם מכסה הדוק הולם) רק גדול מספיק כדי להחזיק דגים בשכבה 1. תערובת ערמון העליון עם דגים. מכסה סיר עם מכסה וצלי באמצע התנור עד דגים הוא רק מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
בעוד דגים הוא צלייה, חום שנותר 1/2 כוס רוטב בסיר קטן על חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
הסר קיסמים ועלי תאנה פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
15
מגישים דגים (עם עלי תאנה) על תערובת ערמון לפזר עם שומר גלם.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
16
מגישים רוטב חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
תערובת ערמונים ניתן לבשל 6 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. לחמם על אש נמוכה, ערבוב, לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים