דג מונק צלוי, שומר וערמונים טג'ין
דג הנזיר קלוי, שומר, וטאג'ין ערמונים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. אם יש לכם נורות שומר, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Tagine של Monkfish, חציל וערמונים טג'ין עם קוסקוס - טעים. מגזין, ו מדליונים של דגים עם שומר ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 1 נורת שומר חצי לאורכו לפרוסות דקות נייר עם mandoline או פורס ידני אחר ולזרוק עם שמן ומלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים שומר שנותר לאורכו למקלות בעובי 1/3 אינץ'.
חום 3 כפות חמאה ברזל יצוק מתובל היטב 10 אינץ ' או מחבת nonstick כבד על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז לבשל מקלות שומר ב 2 קבוצות עם מלח ופלפל לטעום על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וקצוות הם חום זהוב, על 7 דקות.
מעבירים לקערה עם כף מחוררת, שומרים על המחבת, וחמים, מכוסים.
חצי ערמונים ומוסיפים למחבת עם 1 כף חמאה ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מעבירים לקערה עם שומר באמצעות כף מחורצת, הזמנת מחבת, ולשמור חם, מכוסה.
עלים תאנה Blanch במים מלוחים רותחים 2 דקות, ולאחר מכן להעביר קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז היטב. לקצץ נובע עלים.
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף 1 כף חמאה למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך. צרוב דגים ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, על 2 דקות, העברה לצלחת.
ממיסים את כף הנותרים חמאה במחבת, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום. אם לא באמצעות עלי תאנה, רסס חתיכות של דגים עם חמאה. אם באמצעות עלי תאנה, לארגן 1 עלה, צד חלק למטה, על משטח עבודה, ואז לשים חתיכת דגים באמצע טפטוף עם כמה חמאה מומסת. עוטפים עלי תאנה סביב דגים כדי להקיף אותו לאבטח עם קיסמים מעץ. לעטוף דגים שנותרו באותו אופן.
מרתיחים 1/2 כוס רוטב במחבת עד מופחת על 1/3 כוס, על 2 דקות. מערבבים ערמונים ושומר מבושל ומעבירים לסיר כבד רדוד רחב (עם מכסה הדוק הולם) רק גדול מספיק כדי להחזיק דגים בשכבה 1. תערובת ערמון העליון עם דגים. מכסה סיר עם מכסה וצלי באמצע התנור עד דגים הוא רק מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
בעוד דגים הוא צלייה, חום שנותר 1/2 כוס רוטב בסיר קטן על חום מתון עד חם.
הסר קיסמים ועלי תאנה פתוחים.
מגישים דגים (עם עלי תאנה) על תערובת ערמון לפזר עם שומר גלם.
תערובת ערמונים ניתן לבשל 6 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. לחמם על אש נמוכה, ערבוב, לפני שתמשיך.