דג סויה לימון עם חמאת אבוקדו נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3011 קלוריות, 279 גרם חלבון ו 198 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קליפת לימון, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. נסו דג סויה לימון עם חמאת אבוקדו, דג חרב בגריל עם חמאת לימון-בזיליקום, ו ארוחת ערב הלילה: דג חרב עם חמאת עשב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
דגים:.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בתיק ziploc גדול.
3
הוסף סטייקים דג חרב. מקררים למשך 1-3 שעות, הופכים כמה times.To לבשל, לשים דגים על מחבת מטאטא שחומם מראש. מטגנים 5-6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.אתה יכול גם ברביקיו זה. אם אתה עושה מברשת אותו עם המרינדה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרב
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
4
מגישים חם עם חמאת אבוקדו, פלחי לימון ורסיסי פטרוזיליה טריים.אבוקדו Butter:.In קערת ערבוב קטנה לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי עד רך וקרם. מקציפים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייה
טריז לימון
1/2 קילו חזה הודו
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
5
מניחים בצלחת דקורטיבית ומקררים עד המשרד ומוכן לשימוש. כדור מלון עובד נהדר כדי לגרוף כדורים למקם על הדג החם.
מרכיבים שתצטרך
מלון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.