דג סנדל אפוי עם חמאת עשבי תיבול נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג סנדל אפוי עם שמיר וקרם צלפים, פילה סנאפר עם עשבי תיבול וחמאת צלפים, ו דג סנדל ברוטב פטרוזיליה וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. ערפל קל עם בישול תרסיס צלחת אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק פילה דגים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פילה דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מניחים פילה בתבנית אפייה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
להקציף שמן זית, מיץ לימון ושום בקערה קטנה טפטוף מעל דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
שום
דגים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
אופים עד דגים מבושלים דרך וכבר לא שקוף, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בעוד דגים מתבשלים, להמס חמאה במחבת קטנה עד קצף. מערבבים בטרגון וצלפים. עם מרית, להעביר דגים מבושלים צלחות רוטב חמאה כפית על גבי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.