דג סנדל אפוי עם חמאת עשבי תיבול
דג סנדל אפוי עם חמאת עשבי תיבול נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג סנדל אפוי עם שמיר וקרם צלפים, פילה סנאפר עם עשבי תיבול וחמאת צלפים, ו דג סנדל ברוטב פטרוזיליה וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. ערפל קל עם בישול תרסיס צלחת אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק פילה דגים בשכבה אחת.
מניחים פילה בתבנית אפייה ומפזרים מלח ופלפל.
להקציף שמן זית, מיץ לימון ושום בקערה קטנה טפטוף מעל דגים.
אופים עד דגים מבושלים דרך וכבר לא שקוף, 7 עד 10 דקות.
בעוד דגים מתבשלים, להמס חמאה במחבת קטנה עד קצף. מערבבים בטרגון וצלפים. עם מרית, להעביר דגים מבושלים צלחות רוטב חמאה כפית על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.